Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van New Energy van de Shenzhenelite, Ltd is een high-tech onderneming gespecialiseerd in R&D, productie van LiFePO4-batterijsystemen voor EV, ESS, vervanging van de lood de zure batterij en veel andere verschillende toepassingen.

 

De Shenzhenelite New Energy is geëngageerd om klanten van veilige en duurzame groene energieproducten, met inbegrip van EV-de systemen van de machtsbatterij, draagbare energieopslag, de opslag van de huisenergie, micro- machtsnet, batterijoplossingen voor de voeding van de telecommunicatiepost, UPS, zonnestraatlantaarns, en batterijpakken voor politiewagen, maaimachines, AGV, vorkheftruck, saldovoertuigen, elektrische driewielers, rolstoelen, enz. te voorzien.

 

 

China Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Verklaard met Kwaliteitssysteem ISO9001, Milieubeheersysteem ISO14001, en omhoog nageleefd met
op dit ogenblik zijn de certificatie zoals UL, RoHS, Ce en BIB, Elitebatterijen in goede kwaliteit en ontmoeten internationaal
normen met beste prestaties en veiligheidsnaleving, en volledig - gekwalificeerd voor hoge industrieel eindoem
markten
 
China Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Vond in 2017, Shenzhen-Co. van Elitenew energy, is Ltd een professionele LiFePO4-batterij en van de batterijoplossing leverancier. Met zijn innovatie en betrouwbaarheid, bereikt de Elite heel wat erkenning en en appriciation van onze klanten. Aanhangend de opdracht van „streef voor Voortreffelijkheid, blijf verbeteren, voor Klanten“ dienen, zich baseert bij het expertising van kennis op lifepo4-batterijgebied en professioneel technisch team, Elitenadruk bij het voorzien van klanten van hoogte - de kwaliteitsdiensten en aan gepersonaliseerde de aanpassingsvereisten van klanten voldoen, waarbij klanten worden voorzien van uitvoerige batterijoplossingen en technische ondersteuning.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Elite

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 20,000,000-30,000,000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Elite New Energy Co., Ltd. Certificaten